Download Lagu Imelda Veronica - Prei Layangan MP3

Imelda Veronica - Prei Layangan

Listen: 43

Release Date: 27 April 2021



Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰

Deskripsi:

Title: Prei Layangan
Contributing Artist: Imelda Veronica
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Imelda Veronica - Prei Layangan

tak sawang kae langit kang kebak lintang

aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang

ademe howo iki nembus jroning ati
adoh karo kowe wong sing tak sayang

ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange
aku sayang kowe

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan

ku berjanji oleh kowe prei layangan

tak sawang kae langit kang kebak lintang

aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang

ademe howo iki nembus jroning atia
doh karo kowe wong sing tak sayangi

Sumber Lagu: Imelda Veronica - Prei Layangan
Keyword: Download Lagu Gratis Imelda Veronica - Prei Layangan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu123.Net, Download Lagu Imelda Veronica - Prei Layangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Prei Layangan - Imelda Veronica gratis. Lirik Lagu Imelda Veronica - Prei Layangan Terbaru.

Home