Download Lagu Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane MP3

Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane

Listen: 49

Release Date: 28 April 2021



Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰

Deskripsi:

Title: Sak Ora Orane
Contributing Artist: Yeni Inka - OM ADELLA
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane

Saben bengi aku ora biso turu
Kelingan sliramu
Nalikane mbiyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra cerito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku
Aku sing mbok gawe lara
Isih kroso, natu mbekas ning dada

Reff:
Sak ora-orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora-orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis disanding wong liyo

Sumber Lagu: Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane
Keyword: Download Lagu Gratis Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu123.Net, Download Lagu Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sak Ora Orane - Yeni Inka - OM ADELLA gratis. Lirik Lagu Yeni Inka - OM ADELLA - Sak Ora Orane Terbaru.

Home