Download Lagu Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk MP3

Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk

Listen: 41

Release Date: 30 April 2021



Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰

Deskripsi:

Title: Alun Alun Nganjuk
Contributing Artist: Yeni Inka ft Fendik Adella
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk

*
Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apo kangmas ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek karo aku iki
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Back to *

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Sumber Lagu: Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk
Keyword: Download Lagu Gratis Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu123.Net, Download Lagu Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Alun Alun Nganjuk - Yeni Inka ft Fendik Adella gratis. Lirik Lagu Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk Terbaru.

Home