Download Lagu GuyonWaton - Pisah MP3

GuyonWaton - Pisah

Listen: 25

Release Date: 26 April 2021



Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Deskripsi:

Title: Pisah
Contributing Artist: GuyonWaton
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik GuyonWaton - Pisah

kowe sing ono ning atiku
teko tanpo tak kiro
ing tengah ati sing wes dadi siji
abot ninggalke tresnoku
tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

tekan saiki aku ora iso lali
lakumu sing gawe bungahing ati
semilire angin tengah wengi
sing gawe tentrem ning jero ati
aku kudu nerimo, aku karo kowe pancen ora iso

nanging awak dewe kudu iso nompo
nompo kahanan sing ra biso dipeksakke

netes banyu moto gawe loro ning jero dodo
ati iki iseh tresno, kepekso pisah mergo wongtuwo
dudu salahku karo kowe, kahanan mekso koyo ngene
mugo kowe bahagia karo wong liyo sing luwih soko aku

tekan saiki aku ora iso lali
lakumu sing gawe bungahing ati
semilire angin tengah wengi
sing gawe tentrem ning jero ati
aku kudu nerimo, aku karo kowe pancen ora iso

nanging awak dewe kudu iso nompo
nompo kahanan sing ra biso dipeksakke

netes banyu moto gawe loro ning jero dodo
ati iki iseh tresno, kepekso pisah mergo wongtuwo
dudu salahku karo kowe, kahanan mekso koyo ngene
mugo kowe bahagia karo wong liyo sing luwih soko aku

karo wong liyo sing luwih soko aku
karo wong liyo sing mungkin dudu aku

Sumber Lagu: GuyonWaton - Pisah
Keyword: Download Lagu Gratis GuyonWaton - Pisah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu123.Net, Download Lagu GuyonWaton - Pisah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pisah - GuyonWaton gratis. Lirik Lagu GuyonWaton - Pisah Terbaru.

Home