Download Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung MP3

Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung

Listen: 42

Release Date: 26 April 2021



Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Deskripsi:

Title: Lewung
Contributing Artist: Syahiba Saufa ft Ageng Music
Year: 2021
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodho ati rinten siang dalu

Kiburban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi Gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Sumber Lagu: Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung
Keyword: Download Lagu Gratis Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu123.Net, Download Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lewung - Syahiba Saufa ft Ageng Music gratis. Lirik Lagu Syahiba Saufa ft Ageng Music - Lewung Terbaru.

Home