Download Lagu Nella Kharisma - Diloske Wae MP3

Nella Kharisma - Diloske Wae

Listen: 22

Release Date: 26 April 2021



Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Deskripsi:

Title: Diloske Wae
Contributing Artist: Nella Kharisma
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Diloske Wae

Aku gejeron mendem roso marang sliramu
Aku kegowo perasaan tekan batinku
Opo kudu ngene mendem roso karo kowe 
Timbang loro mending kowe tak loske wae

Mendem roso karo kowe opo kudu koyo ngene,
Saben isuk awan sore mung kowe sing tak pikirke,
Oh cah ayu kowe teko neng ngarepe moto,
Gowo roso tresno , deg degan atiku, nyawang sliramu,
Meh copot jantungku, nyawang esemmu,
Semoga kowe iso ngerti, roso sik tak pendhem neng jero ati

Aku gejeron mendem roso marang sliramu
Aku kegowo perasaan tekan batinku
Opo kudu ngene mendem roso karo kowe 
Timbang loro mending kowe tak loske wae

Ayumu kui menipu, esemmu kui mung palsu
Aku wes merasa nyaman jebul kui mung jebakan
Opo aku sing terlalu terbawa perasaan
Nganti ora sadar atiku mung dinggo dolanan
Ajur atiku , ambyar batinku , kesel awakku, mergo sliramu
Ku harus melupakan kamu
Karna kamu mengacuhkan rasaku

Aku gejeron mendem roso marang sliramu
Aku kegowo perasaan tekan batin ku
Opo kudu ngene mendem roso karo kowe
Timbang loro mending kowe tak loske wae

Wis ikhlas no, wis lilakno manut wae opo sing dadi kersane Gusti Kang kuoso,
Mergane tresno ra iso dipeksake DILOSKE WAE
Mundur teratur, lambaikan tangan
Kudune sadar ra bakal sesandingan
Aku ora bakal ngondeli dan akan membiarkan kamu pergi

Aku gejeron mendem roso marang sliramu
Aku kegowo perasaan tekan batinku
Opo kudu ngene mendem roso karo kowe 
Timbang loro mending kowe tak loske wae


Benar dulu aku, mengagumi dirimu
Tapi ku tak mampu mengungkapkan itu
Kini tiba waktu, ku harus melupakanmu
Melepaskan merelakan dirimu,
Mung siji panyuwunku
Ojo bali ning uripku
Sesok yen ketemu karo kowe maneh
Dalan ku dalan mu wis bedo

Aku gejeron mendem roso marang sliramu
Aku kegowo perasaan tekan batinku
Opo kudu ngene mendem roso karo kowe 
Timbang loro mending kowe tak loske wae

Timbang loro mending kowe tak loske wae

Sumber Lagu: Nella Kharisma - Diloske Wae
Keyword: Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Diloske Wae di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu123.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Diloske Wae Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Diloske Wae - Nella Kharisma gratis. Lirik Lagu Nella Kharisma - Diloske Wae Terbaru.

Home